Sådan bliver man en professionel pokerspiller

Sport

Alle taler om online spilleautomater, men det påvirker ikke at de fleste tænker på poker, når de tænker på online gambling. Lige meget hvad, så er online casino et emne vi hører meget om for tiden og derfor har vi spurgt os selv, er poker en sport? Det kan godt være at man ikke bevæger sig særlig meget, når man spiller poker, men skak er jo en sport. Derfor er det ikke overraskende at flere argumenterer for at poker også er en sport. Derfor har vi undersøgt hvordan man bliver en professionel pokerspiller i denne sportsgren.

Start mens du er ung

De fleste succesrige personer, som har vundet World Series of Poker var under 25 år, da de startede med at spille seriøs poker. Derfor viser statistikken at du bør starte som pro pokerspiller i en ung alder. Dette kan muligvis have at gøre med at jo yngre du er, jo mere modig og aggressiv er du sikkert også, når det kommer til at spille poker.

Du skal være god til poker

Det siger nærmest sig selv, men for at blive en professionel pokerspiller, skal du mestre kortspillet. Det siges faktisk at du bør have mindst 2000 timers erfaring med at spille poker, før du kaster dig ud i at blive professionel.

Dette handler ikke kun om at du bliver god til at lægge en strategi, men også at du kan analysere dine modstandere. Det er vigtigt at du øver dig ved at spille mod alle slags pokerspillere. Her er der tale om dem der er dygtige til at læse kort samt dem der ikke ved hvordan det virker. Det er også vigtigt at prøve at spille mod pokerspillere som spiller henholdsvis med eller uden strategi.

De mange timers ”prøvetid” med poker giver dig også en ide af hvor meget du taber og at du kan genkende tegnene på hvornår du taber. På den måde vil du være forberedt til at kunne sige stop, når virker til at kampen er et tabt løb, hvilket fører os videre til vores næste punkt.

Du skal kunne sige stop

Vi har alle set filmene hvor den typiske amatør pokerspiller vinder igen og igen i Las Vegas og jo flere penge han/hun vinder, jo mere modig bliver den pågældende person. Scenariet ender ofte med at alle pengene går tabt og derfor er det vigtigt at kunne stoppe mens legen er god, hvis du gerne vil være en professionel pokerspiller.

Det er også vigtigt at du kan forberede et budget, som er realistisk for dig selv. Dette gælder både at kunne fastsætte hvor mange penge du skal tjene om måneden til at være økonomisk sikker og til at holde en pause med poker, når din bankkonto ikke har råd til at du taber flere penge.