Disse er de bedste europæiske fodboldhold i 2022

Sport

Fodbold er en af, hvis ikke den mest populære sport på planeten. Det er nok den sport, der satser mest på at bruge tilbud, der ligner Bonuskoder til Casino og Bookmakers.  Dette år var fyldt med fodboldbegivenheder, og det, som alle er så begejstrede for, er selvfølgelig FIFA world cup. Lad os i navnet på denne store begivenhed, der finder sted i november i år, tage et kig på, ikke de bedste landshold, men de bedste klubhold. Lad os holde spændingen indtil november, hvor vi finder ud af, hvem der er det bedste landshold!

Inter

Inter Milan er en italiensk klub. Det er i øjeblikket 7. i Serie A. De har kun tabt 1 kamp i denne serie indtil videre. Det har vundet det første mesterskab i 1910. De har mange trofæer, og nogle få af dem er UEFA Cups (3 times), en FIFA Club World Cup og International Cup (2 times). De er helt sikkert et hold alle har hørt om.

Ajax

Ajax er en klub baseret i Amsterdam. Det fulde navn er Amsterdamsche Football Club Ajax eller AFC Ajax. Dette hold er først i Eredivisie, som er den bedste række i hollandsk fodbold. Den blev grundlagt i år 1900. I det 20. århundrede var den en af de mest succesrige klubber, nu en smule midnre, men den er stadig blandt de bedste, hvilket fortæller meget om, hvor godt Ajax er. De har selvfølgelig også mange trofæer, inklusive 1995 UEFA Super Cup, continental treble og International Cup den samme sæson, Karl Rappan Cup og mange, mange flere.

Manchester United

Som forventet er Man United også på listen. Man United ligger på en 6. plads i Premier League, den top division i det engelske ligasystem. Først var det Newton Heath LYR F.C (grundlagt i 1878) og i 1902 blev det Manchester United  F.C. Når det kommer til trofæer, er der sjældent en klub, som kan konkurrere mod Man United. De vandt 20 liga titler, hvilket er rekord, fem League Cups, tolv FA Cups, UEFA Championships League tre gange, International Cup og meget mere. I 2016/17 sæsonen, under den legendariske Jose Mourinhos fløj, blev Manchester United en af kun fem klubber, som har vundet de oprindelige tre vigtigste UEFA Club competition. Med mange store navne, der spillede for denne klub, som Cristiano Ronaldo (ønsker at overføre), Wayne Rooney (ex), Vidic (nuværende forsvars spiller osv. og med en så fantastisk succes, at bare løbende fortsætter siden dag et, vil Manchester United for evigt blive elsket og husket i fodboldhistorien.

Real Madrid

Real Madrid er uden tvivl en af de få klubber, som kan konkurrere med Man Uniteds succes, nogle vil sige endda slå den, hvilket er meget sandsynligt, fordi Real Madrid har mere trofiæer. Real Madrid er uden tvivl blandt de mest legendariske og kendte klubber. Dens første i La Liga, grundlagt i 1902, beseret i Madrid. Apropos bedste spillere nogensinde, så har Real Madrid top placeringar, når det kommer til dette. Nogle af de tidligere spillere inkluderer: Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema og nuværende som Modric, Rodriguez, Ramos og Casillas, dette hold var og er stadig fuld af verdens bedste spillere. Det er en af klubberne med flest tilhængere, og den er mest værdsat i verden med omkring 5,1 milliarder dollars i 2022. I verden var den 2. mest indtjenende (640,7 millioner pound årligt). Trofæer er åbenbart et enormt antal, inklusive rekord fem UEFA Super Cups, to gange UEFA Cups, en rekord på 35 La Liga titler og meget mere samt en rekord på syv World Championships Club. Deres succes er åbenlys og ubestridelig, og de kunne argumenteres for at være den bedste klub i øjeblikket, men også generelt.