Bedste sportsvideospil i 2022

Uncategorized

Folk har altid elsket spil. Det kan man se gennem forskellige brætspil, der udviklede sig gennem historien. Disse brætspil er stadig så elskede og elskede, at der nu endda findes online versioner af dem; fra Solitaire til Bingo, som mange i dag spiller ved at surfe på nettet efter Maria bingo online.

Sport det er også favorit tidsfordriv for mange mennesker, de nyder at spille og se det. Den teknologiske udvikling gjorde det muligt for folk at dyrke sport, selv om de ikke er særlig atletiske. Denne artikel vil handle om nogle af de bedste sportsvideospil i 2022.

FIFA 22 

FIFA 22 er et fodboldsimuleringsvideospil. Det er den 29. del af dette spil.

Den nyeste funktion i spillet er “HyperMotion Technology”. Udviklere indsamlede motion capture-data fra 22 virkelige fodboldspillere, hvilket gør det muligt for spillere at bruge deres bevægelser og tricks, mens de spiller et computerspil.

Som en del af den ultimative spillertilstand føjede denne version flere nye spillere til spillet: Iker Casillas, Robin van Persie, Wayne Rooney og Cafu.

Dette spil giver også mulighed for at vælge spillernes egenskaber. De valgte kvaliteter vil påvirke, hvordan spillere opfører sig i spillet.

Golf With Your Friends

Golf With Your Friends er et sjovt multiplayer-spil, der giver brugerne mulighed for at spille minigolf på deres computer. Spillere kan konkurrere med 11 af deres venner eller mødes og spille mod helt nye mennesker.

Spillet byder på 11 niveauer med hver 18 huller. Hver golfbane har sit eget livlige tema som Candyland, Pirate Cove og Hunted. Spillerne kan også vælge mellem tre forskellige spiltilstande eller endda skabe deres egne.

Et andet sjovt element er power-ups, som man kan samle på undervejs. De giver spillerne en chance for at fange deres modstander i honning, forvandle dem til tilfældige former eller finde sig selv frosset i luften.

Golfbold kan også tilpasses, og man kan tilføje forskellige hatte, stier og flyder til den.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2

Skateboarding vinder popularitet igen, især efter at være blevet en af de officielle olympiske sportsgrene. Dette tilskyndede udviklere til at lave en genudgivelse af de første to spil i Tony Hawk-serien.

THPS 1 + 2 er et spil, der mest minder om arkadespil. Spillernes mål er at opnå en høj score eller samle bestemte genstande, så de kan låse op for nye niveauer. Hvis spilleren præsterer og kombinerer aerials, flips, grinds, lips, og manuals, vil den score point. Selvom spillet er en genudgivelse af de to første dele, indeholder det også særlige træk fra senere spil i serien.

Ved at bruge to forskellige modes kan spillere skabe deres egne skatere og skateparker. Spillet har også premade avatarer, der repræsenterer 21 professionelle skateboardere og tre originale karakterer.

Riders Republic

Riders Republic er et ekstremsportsspil. Udviklerne syede kortene fra syv amerikanske nationalparker sammen for at skabe en unik verden i et spil. De fire hovedaktiviteter, der er tilgængelige for spillerne, er mountainbiking, skiløb, snowboarding og flyvning med wingsuit. I Mass Races-konkurrencerne kan op til 64 spillere konkurrere mod hinanden. Brugere kan også slå sig sammen, skabe hold på seks og udføre tricks i arenaen for at score Trick-point