Top sport hjemmesider i Danmark

Sport

Er du vild med sport? Så vil du sikkert også blive vild med denne artikel hvor vi gennemgår top sport hjemmesider i Danmark. 

Sportssider til odds 

Hvis du er vild med at placere væddemål på sport, kan du finde masser af hjemmesider, der kombinerer information om sport og væddemål. Der er utallige hjemmesider med bonuskoder til betting, så du kan kombinere din interesse for sport med forhåbentligt at vinde penge på sportsvæddemål.  

Bold.dk 

Der er naturligvis også sportsbaserede nyhedsaviser. En af de mest populære sportsaviser på nettet er Bold.dk, som startede op som Fodboldavisen i november 1999. 

Du kan også læse andre sportsnyheder på siden, men der bliver stadigvæk fokuseret primært på fodbold. Hjemmesiden bliver drevet af bold.dk Danmark ApS, som har hovedkontor på Holmen i København og det siges at der er mere end en halv million unikke besøgende hver måned. 

TV-stationerne

Du kan også følge med i sport hos de populære TV-stationer Danmarks Radio (DR), som har DR Sport, TV3 som har TV3 Sport og TV2 som har TV2 Sport. De tre TV-kanaler lægger løbende nyheder om forskellige sportsgrene og de laver også interviews til sportsbegivenheder i ind- og udland.  

Sportsbutikker 

Du kan også finde flere top sport hjemmesider, som sælger sportstøj og sportsudstyr. Blandt de mest populære er Sportsmaster, Sport24, Intersport og Sportamore.dk. Du kan læse om de forskellige butikker nedenfor.

Sportsmaster

Sportsmaster er en af de mest populære kædebutikker af sport i Danmark og kæden har eksisteret i mere end 30 år. Det hele begyndte under navnet DIFA Sport, men senere skiftede de navn til Sportsmaster og der er tale om den største sportskæde i Danmark, som altså også kan finde online. 

Sport24

Sportsmaster, som er nævnt ovenfor, har ca. 550 ansatte, mens Sport24, som vi kommer til nu, har ca. 300 ansatte. Men Sport24 har alligevel mottoet ”Danmarks største sportskæde”.

Uanset hvilken af de to, der er Danmarks største, vil du sikkert nyde at finde sportstøj og sportsudstyr hos begge. Der er især mange populære Sport24 Outlet butikker, hvor du kan gøre gode kup.

Intersport

Intersport er ikke overraskende en international sportskæde med butikker. Intersport er til stede i mere end 30 forskellige lande og der er intet mindre end 67.000 personer, som arbejder for Intersport over hele verden. Der har været Intersport i Danmark siden 1968 og du kan også besøge masser af deres fysiske butikker. Men du kan også besøge dem online. 

Sportamore.dk

Nordens største sportsbutik på nettet er muligvis Sportamore. Det er nu ikke vigtigt om det er sandt. Det vigtigste er at du kan finde masser af mode sport brands på deres hjemmeside med tøj, sko og udstyr til børn og voksne af alle aldre og derfor er det en top sport side i vores øjne.